maanantai 12. syyskuuta 2011

Villisagia ja Parsonrallia

Piti taas kyllä vängätä koko mielikuvitukseni kapasiteetti, että sain tämän kirjoituksen otsikoitua...

Tänään oli ensimmäinen kerta Titon kanssa agilitya, villakoirakerhon paikallisosaston kautta RumaRakilla. Aivan mahtavaa kyllä oli, vaikka radalla oltiin vain pari minuuttia. Ihana oli päästä lämmittelemään koiraa ja sytyttelemään sitä radalle! Ja radalla mentiinkin sitten vähän vaihtelevalla mielenkiinnolla, ja minulla kauhea stressi ettei tuo karkaa niinkuin Wallu... Mutta kaikki meni hyvin onneksi, ensikerralla voin olla rohkeammalla mielin niin ehkä Titokin on rohkeampi, vaikka todella rohkea jo olikin. Harjoiteltiin siivekkeiden läpi menemistä (ilman hyppyä) ja rohkeasti poika menikin. Mulla on vielä vaan ohjauskulmat hakusessa ja meinaan juosta päin estettä jolloin Titollakaan ei onnistu... Harjoiteltiin myös putkessa menemistä, ja rohkeasti poika sinne menikin! Mentiin pari kertaa molemmista suunnista ja sen jälkeen poika juoksi putkessa ihan itsekseenkin. Kokeiltiin myös ensin pientä mutkaa ja sitten ihan 90 asteen mutkaa, ja molemmat läpäistiin hienosti! Rohkea poika :)

Korvatkin pojalla oli kokoajan mukana, kun meinasi huomio hetkeksikin herpaantua ja lähteä juoksentelemaan pitkin ja poikin niin heti kyllä tuli takaisin kun kerran huikkasin. Aivan mahtava poika! Olen kyllä todella ylpeä. :)

Wallun kanssa treenaillaan rallytokoa edelleen, kohta alkaa olla alokasluokan liikkeet hallussa, mutta melkosta rallia se välillä meinaa olla.. Wallu kiertää mua kuin kissa kuumaa puuroa et mihin kohti tällä kertaa pitää istua ja kumpaan suuntaan pitää kiertää (kun ollaan treenattu molemmilta puolin sivulle tuloa sekä eteenistumista "sarjoina) eikä meinaa kuunnella yhtään :D Joskus taas kaikki menee nappiin ja koira toimii loistavasti. Pääasia kuitenkin että radalla on hauskaa, ja Wallun mielestä se todellakin on superhauskaa! :)

Mutta tämmösiä tällä kertaa, mitään ihmeempiä ei ole muuta tapahtunut, tulevat näyttelyt ovat kaikki vielä suunnitteluasteella, saa nähä milloin mennään ja minne. Titon kanssa tamminäyttely on varma, mutta se on vasta ensivuonna ja siihen on onneksi vielä aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti