maanantai 25. heinäkuuta 2011

Tornio KV 24.7.2011

Käytiin Wallun kanssa nyt toinen näyttelyreissu. Ensin mentiin lauantai-iltana Oulun seudulle Moonan&poikien luokse yöksi, josta sitten matka jatkui M&Jaffan kanssa kohti Torniota. Keli oli aivan hirvittävä! Vettä tuli ihan kaatamalla ja moottoritie tulvi eikä eteen meinannut nähdä. Pari kertaa auto lähti vesiliiroonkin 70kmh/alle vauhdista, että sitä vettä tosiaan oli ihan reippaasti. Paikan päälle kun päästiin, niin sade kuitenkin hellitti ja koko näyttelypäivän oli ihan kohtuullinen sää. Koirat selvisi suhteellisen kuivina, joten kaikki hyvin. :) Illalla sitten oli tiedossa matka takaisin Haukiputaan kautta Ouluun, kun käytiin Tito vihdoin hakemassa kasvattajan luota hoidosta. Ja lopulta Oulusta takaisin kotiin Vieremälle. Taisi olla kymmenen seutua kun olin vihdoin kotona molempien mussukoiden kanssa. :) Wallu on sitä mieltä, että Titosta on tullut tyttö reissun aikana. Johtuu varmaan ainakin siitä, että se on vasta pesty ja trimmattu kasvattajalla. Jospa ne tästä rauhoittuisi. :)

Kuvia näyttelystä tosiaan ei ole yhtään! Pessimistinä jätin kameran koko näyttelypäiväksi autoon, kun sataa kuitenkin viimeistään sitten kun otan kameran laukusta! Niin kävi perjantaina raveissakin! Ärsyttävää. Mutta arvostelu & tulokset:
Tuomari: Karin Bergbom
Arvostelu:
Ääriviivoiltaan ja mittasuhteiltaan miellyttävä valio, kaunis pää ja ilme, vauhva kuono, hyvä kaula ja ylälinja, hieman kevyt luusto, eturinta hieman puutteellinen, hyvä rintakehä, takaosa ja häntä. Karvanlaatu ok. Liikkuu hyvin takaa, hieman ryhdittömästi edestä. Miellyttävä luonne.
VAL-ERI1 PU2 VACA -> Vahvistuu CACIBiksi !

Iso nippu risuja kyllä järjestäjille parkkipaikoista ja ennen kaikkea liikenteen ohjaajille! Ei se liikenne itsestään ohjaannu jos kädet taskussa vaan seisatellaan ja vahditaan ettei näyttelypaikalle kukaan satu ajamaan vaan ajelevat jonnekin parkkiin. Käsittämätöntä. Hiukan hirvitti pikkuautolla perettää isojen autojen välistä pois yksin, kun kaikki ajoivat siihen aikaan jo aika kovastikin näyttelypaikalta pois. Eikä tarvinutkaan näyttelytelttaa yms kamoja kantaa kuin puoltoista kilometriä näyttelypaikalle. Kesken päivin kävin sitten siirtämässä autoa tosiaan lähemmäs, kun alkoi porukkaa lähteä. Mutta ei kiva ei yhtään. Itse näyttelyalue oli ihan miellyttävä, tosin en löytänyt ollenkaan 1-4 kehiä missään vaiheessa, mutta liekkö niin nuukaa.. Onneksi ei ollut järjestelmällistä rokotusten tarkistustakaan, kun en mitään sen tapaista paikkaakaan löytänyt, ostin vaan luettelon joltakin mieheltä joka seisatteli siellä luettelonippu käsissään. Myös kehätoimitsijat olivat harmillisesti "ennakoineet" ja ruksineet kaikki laatuluokat, niin joutuivat sitten suttailemaan niitä luokkamuutoksissa.

Kiitos paljon näyttelyseurasta kaikille paikalla olleille! Enää ei järki sano ketä kaikkia siellä nyt oli, mutta ainakin Moonalle, Marikalle, Jennille ja Jennalle paljon kiitoksia seurasta ja kiitos tummapukuiselle naiselle näyttelyteltan kasausavusta! Ja onnittelut Jennan kyytiläisille ROP&VSP -tuloksista ja koko Marikan poppoolle hienoista tuloksista!

Jos joku sattui kuvaamaan, niin valiouroksista otetaan kuvia oikein mielellään vastaan! Myös jackien avonartuista olisi kiva saada kuvia! :)  

Wallun ja Titon palkintoposetuskuvat ovat edelleen ottamatta, saa nähä saanko niitä otettua ikinä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti