maanantai 11. heinäkuuta 2011

Satunnaista päivittelyä..

Anteeksi vielä, etten ole oikein pystynyt blogia päivittelemään täältä maalta käsin. Kännykän suoma netti on mitä on, vaikka "kattava" ja "nopea" 3g verkko maassamme onkin. Taitaa vaan riippua siitä asuuko kehä kolmosen sisä vai ulkopuolella, että kattaako vaiko eikö nopeudesta puhumattakaan..

Laittelen nyt tähän vaan lähinnä kuvia piskeistä. Molemmat olis taas trimmattuna (kiitos Idalle Titon trimmauksesta), joten piti ottaa sitten seisotuskuviakin. :) Pojat ovat tulleet hyvin toimeen keskenään ja Tito voi erinomaisesti alkuhankaluuksista huolimatta (siis ruokaongelmat).

Eli Tito täyttää torstaina (14.7.) 5kk. Kerran ollaan käyty mätsärissä, tulos PUN ei sijaa. Samalla kerralla Wallu sijoittui punaisten kolmanneksi, vielä mies tuomarilla! Hyvä poika. :) Titon kanssa ollaan suunniteltu vielä parit mätsärit ainakin tähän loppukesäksi ja alkusyksystä sitten pari pentunäyttelyä. Wallulle on nyt kolme näyttelyä tiedossa loppukesäksi, ainakin Pöytyä kr ja Tornio kv. Lisäksi loppukesästä käymme LUT-kokeessa, toivottavasti se koe nyt järjestetään myös. Ehkä kolmas kerta toden sanoo, eikö?

Titosta sen verran, että sillä nyt hampaat vaihtuu, alaetuhampaat ja poskihampaat ovat kaikki puhjenneet ja asettuneet ihan hyvin. Uimassakin poika on käynyt, tosin ei uskalla vielä oikein syvälle tulla. Se on kova kahlailemaan ja pyydystämään pikkukaloja. Vielä vaan ei olla yhtään saatu kiinni. Ihana miten rohkeasti se sukeltaa, ennen on letti märkänä kuin muu koira! Walluhan taas ui entiseen tapaansa niin paljon kuin vain sallitaan ja jaksetaan katsella sen uintia. Kuopiossa käydessämme se jopa masentui, kun en päästänyt sitä lähtiessä lampeen uimaan. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti