torstai 28. heinäkuuta 2011

Match Show Kuopiossa 27.7. ja kuvasaastetta

Eli kävimme Kuopiossa mätsärissä lähinnä harjoittamassa Wallua miestuomarille, ja sitä se tosiaan tarvitsi. Mies oli hieman epävarma käsittelyssä, joten Wallukin oli. Saimme vain sinisen, eikä jääty enää odottelemaan nauhakehää.

Tito menikin paljon paremmin, oli loistavasti pöydällä eikä pelännyt tuomaria yhtään! Liikkeet menivät myös todella hienosti. Tuloksena PUN--, nauhakehässä tuomaria ei näyttänyt kiinnostavan villakoirat ollenkaan. Mutta hyvää treeniä saatiin molemmille mitä mentiinkin hakemaan! Alla jonkinlainen kuva Titosta kehässä.


 Ja sitten vielä pakollinen posetus kuva Wallun viikon saaliista, eli Pöytyältä tuli SERT, ROP ja FI MVA ruusukkeet ja kaksi pokaalia ja Torniosta sitten VARA CACIB joka vahvistuu CACIBiksi niin ostin sitten tuollaisen CACIB-ruusukkeen pojalle, ensimmäinen meidän näyttelykoira kun on, niin täytyy myös sen ensimmäinen CACIB saada jotenkin "ikuistettua". Pönötys kuviin aletaankin olla jo kyllästytty niin otettiin vaan tällainen perusposetuskuva. :)

 Ja sitten pari kuvaa Oulusta, Titon liikkumisesta sain kerrankin ihan ok kuvan ja ihan alla kuva Titosta ja Leyasta.. mutta en oo kyllä ihan varma kumpi on kumpi. Veikkaisin että Tito menee edellä ja Leya-sisko perässä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti