torstai 8. joulukuuta 2011

Kuulumisia

Lyhyesti kuulumisia reilun kuukauden ajalta. Treenailtu on jonkin verran poikien kanssa, lähinnä näyttelyjuttuja sekä rallya Wallun kanssa ja arkijuttuja murkkuilevan Titon kanssa. Alla kuvasaldoa Sotkamon koiraharrastajien näyttelytreeneistä ja sitten vähän testailua sisätiloissa Heidin kanssa ja treenasin minäkin poikia sitten samalla ihan kameran edessä. :) Alusta oli jotenkin todella liukas, eikä trimmauksissakaan paljo kehumista ole, mutta kokeiltu on. Niin ja tämä pimeä vuodenaikakaan ei mitenkään kauheasti ilahduta mustan koiran kuvaajaa..




Treeneissä päästiin leikkimään myös hieman Wilsonin kanssa! :) Seuraavaksi kuvia sitten testailuista.




Miten tuo trimmaus näyttääkin noin hirveältä? Karvat hieman miten sattuu.. Täytynee ottaa parempia kuvia jossain vaiheessa vastatrimmattuna..




Vaikka kuvat eivät olekaan parhaimmasta päästä, niin tulipahan ainakin blogia päivitettyä :) Tito on ilmotettuna Tamminäyttelyyn, joten sinne suunnataan ainakin. Saa nähä innostutaanko lähtemään myös Turkuun... Turbofööni on myös matkalla kotiin päin, sen verran kivasti tuli veronpalautuksia ;) Ja joo en parempaa käyttökohdessa keksinyt! Mutta toivottavasti saisi edes tunnin säästön per viikko tuon föönin ansiosta (takkukausi edelleen jyllää joten kerran viikossa täytyy pestä). Ja tukkaa ollaan myös ruvettu opettelemaan laittamaan tornille. Ensimmäisen kerran kun tukan laittaa erilailla kuin aikaisemmin, niin meinaa raapata ja hinkata, mutta kun laittaa uudelleen just samanlailla niin antaa olla, hassu poika :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti