torstai 11. lokakuuta 2012

Päivitystä...

Elämä vie mennessään ja jostakin täytyy aina karsia. Tällä kertaa blogi joutui väistymään hetkeksi elämän kiireiden edessä.

Edellisen kirjoituksen jälkeen on tapahtunut paljon. Olemme muuttaneet Iisalmeen ja Wallu on saanut jälkikasvua, nämä ehkä ne tärkeimmät kohokohdat. Lisäksi olemme jatkaneet koirien kanssa harrastuksia, näyttelyitä, agilityä ja rallitokoa, joista kaikki ovat tällä hetkellä enemmän tai vähemmän tauolla.

Näyttelyistä sen verran että Kajaanin näyttelyn jälkeen Titon turkin vaihtuminen koki murrosvaiheen. Turkki rupesi takkuamaan vaan enemmän ja enemmän ja muuttumaan erilaatuiseksi. Ehdin ilmoittaa sen jo Rantasalmen ryhmikseen, joka oli 1.7. joten kävimme siellä H:n hakemassa (t. Pirjo Aaltonen) turkin takia. Sen jälkeen turkki rupesikin hiljalleen paranemaan, Kemi KV:sta saimmekin jo taas ERIn ja sen jälkeen on ollut myös Tervakoski KV, Liminka rn ja Turku rn, kaikista Titolle ERI.

Nyt olemme turkinkasvatustauolla, näyttelykehiin palaamme jälleen ensvuoden alkupuolella. :)

Tito myös barffaa nykyään, eli on raakaruokinnalla eikä syö tehdasvalmisteista valmisruokaa, kuivanappuloita tms. Eli ruokavalio koostuu pääosin naudan rustoluista, broilerin siivistä ja kauloista, sian ja naudan jauhelihasta ja sisäelimistä. Eli pakastin on jatkuvasti täynnä kaikkea kivaa rouskuteltavaa, ja pääsee itse kokkailemaan koiranruoat, mikäs sen mukavempaa, suosittelen! Vatsa pelaa ja turkki on tämän myös myös parantunut huomattavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti