tiistai 14. helmikuuta 2012

Tito 1v

Hyvää Ystävänpäivää kaikille! Sekä hyvää syntymäpäivää Titolle sekä pentuesisaruksille Leyalle ja Mimmille! :)

Titon 1v synttärit alkoivat aika ankeasti kun aamuyöstä vatsa alkoi murraamaan ja ripulit tuli lattialle :( Onneksi se meni kuitenkin nopeasti ohi, mutta poika on aika väsynyt nyt. En osaa varmaksi sanoa, mutta vatsavaivoilla oli varmaan jotakin yhteistä männynoksiin joita pojat iltalenkillä kovasti vesoivat, tai Wallulla ainakin menee välillä maha sekaisin savotan jälkeen.

Sitten vähän iloisempia asioita. Tito on onnellisesti pitänyt nyt korvanyyttejä muutaman tunnin päästä yhteensä kolme vuorokautta putkeen, jee! :) Myös tukkaponkkarit ovat ruvenneet pysymään yhä paremmin ja paremmin. Ehkä tuosta vielä puudeli tulee. Titolla on ollut tapana hinkata pompuloita sohviin ja ihmisten jalkoihin sekä välillä jopa raappaa niitä pois päästä, siksi iloitsen korvanyyttien pysymisestä :) Tosin täytyy nyt ennen kouluun lähtöä nyytittää korvat uudelleen, etteivät vaan tipu ja katko karvoja, ovat sen verran jo päässeet aukeamaan.

Ylihuomenna on tiedossa Oulussa käynti eläinlääkäriasema Akuutissa. Titolta tutkitaan silmät, polvet, lonkat ja kyynärät ja Wallulta tutkitaan silmät ja polvet. Kovasti riittää kyllä jännäämistä noiden osalta, ei auta kuin pitää peukut ja tassut pystyssä että puhtaita tuloksia tulisi! Samalla käydään sitten Oulun seudulla Leyaa moikkaamassa ja sitten viikonloppu ollaankin Puolangalla vanhempieni luona. Ajatus olisi käydä lumikenkäilemässä Paljakassa niin pääsisi koiratkin tarpomaan kunnon hankeen, mutta saa nähä salliiko sää.

Tänäiltana mennään Titon kanssa pitkästä aikaa treenaamaan Pallohallille näyttelykäyttäytymistä. Harmittavasti on ollut niin paljon pakkasta jo niin pitkään, että treenaaminen on jäänyt aika minimiin, joten pakko päästä tänään treenaamaan vaikka pakkasta hieman onkin. -15 astettahan ei ole enää kuin vajaa puolet hetki sitten olleesta -30 asteesta ;) Titolle on suunnitteilla useampi näyttely nyt keväälle, toivottavasti suunnitelmat myös toteutuvat. Ja toivotaan että turkki olisi myös yhteistyökelpoinen vielä ainakin pari kuukautta. Viimepesussa tuli sellainen olo että turkki olisi jo parempaan päin, mutta tämmöisiä oloja minulla on ollut noin kuukauden välein. Epätoivokin on meinannut jo iskeä parikin kertaa, mutta taistellaan vielä! Jospa tämä tästä iloksi muuttuu. :)

Tähän loppuun olen yleensä laittanut kuvia koirista, mutta nyt minulla ei oikein ole yhtään uutta kuvaa :( Toki reilu viikko sitten olleesta Juha Kareksen handler-kurssilta sain pari kuvaa. Silloin oli myös tarkoitus tehdä päivitystä blogiin, mutta se sitten jäi muiden kiireiden alle. Nyt on vähän liikaakin puoliunessa vietettävää aikaa käytettävänä kun siivouskello soi aamulla ennen kello viittä jo ;) Ja kouluhan alkaisi vasta klo 10, eikä tietenkään saanut sitten enää unta, mutta ei ole tarpeeksi virkeä tekemään mitään järkevääkään, joten ...

Kuvan on ottanut Tanja Ruotsalainen, kiitos hänelle :) Ja kuva on otettu tosiaan Mainualta Juha Kareksen handler-kurssilta, kun juoksimme ympyrää reilun -30 asteen pakkasessa. Muutenhan kurssi oli toki sisällä, mutta kävimme liikkeitä katsomassa ulkosalla :)


Kevättä kohti onneksi mennään kokoajan. Päivä pitenee ja myös kuvausaika ulkona pitenee, joten eiköhän sitä kuvasaldoakin saada tälle talvelle otettua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti