sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Hyrynsalmi RN 15.5.10


Kävimme viettämässä oikein lämpimän päivän Hyrynsalmella. Oikein mukava päivä siitä tulikin myös näyttelyn osalta. Ensin saimme wallun kanssa ERIn ja sen jälkeen vielä JUK1 tuloksen! Wallu esiintyi tosi hienosti kun oli niin väsynyt ja läkähtynyt kuumuudesta. Sitten katsoimme Jaffan (Tallitontun Yvo) suoritusta kehässä ja mitä ihmettä, se saikin H:n vaikka odotin kyllä Jaffallekin sitä eriä! No se oli Kirstin mielipide Jaffasta sillä hetkellä. Sitten menimme Paras Uros kehään seuranamme 2 muuta parsonia. Tuomari katteli ja tutki koiria ja juoksutti ympäri. Sitten kehätoimitsija tuli ruusukkeiden kanssa ja ykköseksi tuli Maitomiehen Morgan, toiseksi me ja kolmanneksi Wilhellmiinan Moppe-koira. Ja serti tulla paukahti meille! Vieläkään en oikein ole älynnyt että Wallu sai sertin, mitä ihmettä. Noh jospa tämä tästä.. 

Wallun Arvostelu: (Tuomari: Kirsti Lummelampi)
Erittäin hyvän tyyppinen uros, jolla hyvät mittasuhteet. Hyvä pään malli. Hyvä rungon muoto. Selkä saisi olla suorempi. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä hännän kiinnitys. Liikkuu hyvin. Ei parhaassa karvassa. 

Wallun tulos: JUN-ERI1, PU2, SERT


Myös Pepin kanssa meni todella hienosti. Eli kyseessä Lapinlahdelta oleva Skyenterrieri, jonka kanssa yritämme saada sille esiintymiseen rohkeutta ja varmuutta pöydällä olemiseen. Hyryllä se esiintyikin todella hienosti, paitsi liikkeet meinasi mennä laukaksi. Tuomari sanoikin Pepiä karvamadoksi kun se liikkui niin hassusti. Pöytä meinasi myös käydä Pepille pieneksi, hänet piti esittää pöydällä nurkittain että sopi siinä edes jotenkin seisomaan. 

Tuomari: Marjo Nygård
Tulos: AVO-EH1


Joka tapauksessa erittäin mukava päivä oli kaikkien kanssa! Kiitos seurasta erityisesti Junior Handlereille ja Pepin porukoille! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti